Home O nama Reference Kontakt
 
Proizvodi
Usluge
Zastupstva

 
 
 

O nama
 
Sweet Dreams je obiteljski obrt onovan 1993.g. Bavimo se proizvodnjom i prodajom tekstilnih proizvoda. Zavjese,dekorativne tkanine za tapiciranje,aluminijske vodilice, ukrasne bonegracije i tende naši su glavni proizvodi. Osim vlastitog proizvodnog pogona u Metkoviću, Sweet Dreams ima i reprezentativni maloprodajni salon zavjesa u Dubrovniku na adresi Mali Stradun-Babin Kuk.Tu možete razgledati našu kolekciju od preko 2000 raznih tkanina za opremu interijera.Osim maloprodaje imamo i veleprodaju zavjesa i dekorativnih tkanina.
Sweet dreams -Dubrovnik
Sweet dreams -Dubrovnik
Generalni smo zastupnici renomirane engleske tvrtke Prestigious Textiles i njemacke tvrtke Kupferoth Interiors za hrvatsko tržište. Kroz ovaj dugi niz godina opremili smo mnoge hotele u Dubrovniku, Hrvatskoj i inozemstvu, kao i apartmane, stambene i poslovne prostore, privatne rezidencije i ville, putničke brodove i jahte.
Sweet dreams -Dubrovnik
Sweet dreams -Dubrovnik

Stvorili smo svoj prepoznatljiv stil zahvaljujući i ulaganju u stručnost našeg tima.Naš dizajner interijera posjetit će vas u našem domu, predložit će vam idejno riješenje i zajedno s vama odabrati materijale koji će oplemeniti Vaš prostor.Dugogodišnje iskustvo,stručnost i ljubaznost glavni su razlog da se odlučite za Sweet Dreams.
Sweet dreams -Dubrovnik
Copyright © Sweet dreams 2010. All rights reserved ~ Design by © Atol design